Siirry suoraan sisältöön

Jäsenyys

Jäsenenä saat kutsut Riihimäen taidemuseon näyttelyiden avajaisiin sekä tietoja taidemuseon tapahtumista. Lisäksi pääset jäsenkortilla maksutta Riihimäen taidemuseoon ja sen järjestämiin omiin tilaisuuksiin.

Riihimäen Taidemuseon Ystävät ry järjestää tutustumisretkiä muihin taidemuseoihin ja taidenäyttelyihin. Matkoihin voidaan liittää eri taiteen muotoja kuten arkkitehtuuria, teatteria ja musiikkia. Riihimäen taidemuseossa on Ystäville taiteilijatapaamisia, syventäviä luentoja ja ennakkoesittelyjä.

Hyvin menestyvä taidemuseo on meille ilo ja etu. Samalla kun käyt taidemuseossamme tai osallistut yhdistyksemme tapahtumiin, tuet Riihimäen taidemuseota.
Jos omistat Museokortin, se kannattaa käyttää museon kassalla, vaikka et sitä tarvitse sisäänpääsyyn! Museokortin käytöstä tulee pieni pääsymaksun osa taidemuseon kassaan.

Riihimäen taidemuseossa on myös Museokauppa Helene, siellä on taidetuotteita kuten taidekortteja, kirjoja ja vedoksia kaupan. Ystäville löytyy kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.
Tällä hetkellä etu on 20% alennusta tuotteista.